Post by erperheckvere on Feb 8, 2022 0:40:49 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele primogemów ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
Bez kutasa🤨 bez piłki👺 Jedna z najlepszych gier w historii, ale musicie tylko poprawić przesuwany dźwięk i zsumować inne shii, ale poza tym jest to bardzo dobra gra 10/10.🕺
DRAGON VILLAGE- Làng rồng Mô phỏng itc
Lagi jak bym mugł to bym dał -10000gwiazdek do dupy gra lagi!!!
ta gra jest taka zabawna, mimo że jej buggy jest nadal zabawna.
Bardzo podoba mi się ta gra, ale chciałbym, żeby była jeszcze bardziej, gdyby zawierała mniej reklam. Za każdym razem, gdy kończę poziom lub umrę, otrzymuję reklamę. I przez większość czasu nie są to też krótkie reklamy. Więcej czasu spędzam na reklamach niż na grze. Nie wiem, czy to tylko ja, czy inni ludzie mają ten problem, ale nie każdy ma pieniądze, aby zapłacić za brak reklam, nawet jeśli to tylko 2 dolary. Poza tym gra jest całkiem fajna, gdy się nudzi.
Fajna gra, ale cholerne reklamy są tak denerwujące
Dobra gra i tak dalej, ale wiele usterek, które sprawiają, że skaczę prosto w pustkę lub tracę prędkość, i zbyt wiele reklam.
Mega gra
Nawet ok
Ciąglęwala z mapy nawet przy mnie z internetem
bhop pro Simulatsioonmängud oxbw
ta gra jest dobra, ale jest zbyt opóźniona, ma zbyt wiele reklam za każdym razem, gdy coś kliknę, wyświetla mi reklamę, ogólnie jest dobrą grą, ale po prostu pracuj z opóźnieniem
Wow. Nigdy nie sądziłem, że będę podekscytowany grą, w której skaczesz, ale to jest zaskakująco dobre. Jedynym problemem są spójne reklamy i problem z BP, ale reszta gry jest szczytowa. Grafika jest dobra, gra działa płynnie. Dobra robota i kontynuuj to, co robisz, twórcy gier! 👏.
Ma tak wiele reklam
ehhh.. to dobra gra, ale jest wiele reklam..
Niech ktoś inny poczuje się jak w cs:go surf for Mobile
Trochę nienawidzę tej gry, ponieważ muzyka i mogę grać tylko na początku i potem, kiedy wyłączam grę i wracam, gra po prostu pozostaje czarna, więc popraw to =_(
Super gra można pobawić sie w zebo; )
Pobralem ta gre jak jeszcze nie mila 1000 pobran teraz musze trafc od nowej;/
Gra bardzo fajna ale szkoda że inni nie widzą mojego noża a ja ich. I nie można było znajomych innych do znajomych. Jeśli to zmienicie na damę 5 gwiazdek.
Daje 1000000000000000000000/10 gwiazdek
Ta gra jest świetna, bardzo wciągająca, ale jedynym problemem, jaki mam, jest opóźnienie. Może to tylko moje urządzenie, ale za każdym razem, gdy próbuję nagrywać, jest tylko trochę opóźnienia. Jak powiedziałem, to może być tylko ja. A reklamy są trochę za duże, więc jeśli możesz to naprawić, doceniam to 😄
1vs1 Xaneq IOS C-Ops by sowa. Sowa_Oficial. Sowa_Oficial ... Coś tam jest {Bhop Pro} ale nie pro ...
Nie emuluje dobrze. Jednak twórcza koncepcja.
nieciekawe
Najlepsza gra Dowiedz się, jak zrobić parkour U powinieneś dodać znajomych
Super gra polecam
Dlaczego zainstalowałem, ale nie ma graczy graczy si 0
Dobrze, ale mogłoby być lepiej
bhop pro na Android - Pobierz za darmo - Anderbot
Gra jest fajna, ale kontrola nie jest dobra i reklamy pojawiają się za każdym razem, ale najlepsza gra dla Parkour
Jakiś aktualizacja? (;
Dobra gra, ale z jakiegoś powodu w sieci jest 0 graczy...
Bardzo fajnie, zwiększa poziom umiejętności
bhop pro Mô phỏng eukm