Post by erperheckvere on Feb 8, 2022 1:08:24 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Sonic Dash - Endless Running Arkadspel hox
Android hry zadarmo. Cooking Speedy Premium: Fever Chef Cooking Games · Stiahnuť QR-Code. Cooking Speedy Premium: Fever Chef Cooking Games.
Airplane Chefs bol na začiatku vzrušujúci, ale teraz sa stal veľmi nudným a zostáva príliš drahý, pokiaľ ide o postup na vyššiu úroveň. Nový obsah je potrebný na udržanie angažovaných hráčov medzi spustením nových lokalít. Vývojári upustili od závislosti hráčov na vzrušenie 😕 !!!!!
Je to naozaj zábavné, ale ľudia sú vždy takí netrpezliví a chamtiví s kuracími nugetami, a preto často nedostávam 1 hviezdičku na úrovni.
Bolo to v poriadku, ale teraz sa to začalo samo vypínať takmer po každej úrovni, páčilo sa mi to, nie je to prvýkrát, čo sa to vypína, samo sa to vypína, treba to opraviť
Good Flight 2/2016 by GOOD FLIGHT - Issuu
stiahnuť Cooking Express 2 : Global Kitchen Cooking Game apk najnovšiu ... V tejto kuchárskej hre Cooking World Chef musíte dokončiť viac ako 2 200 úrovní
Návyková hra, no v systéme sa vyskytli chyby a vy budete vyradení z hry. Trvá dlho, kým sa zbiera feul a kupujete si ďalšie suveníry, aby ste boli vyhodení.
Tasty Cooking Cafe & Restaurant Game: Star Chef 2 na stiahnutie najnovšej verzie (1.3.5) zadarmo .apk - Varte a podávajte chutné jedlo Rozviňte svoj
Najprv nie sú žiadne reklamy, po určitej úrovni sú reklamy vždy. Najnovšia aktualizácia (18. novembra 2021) môžete hrať úroveň iba s 10 palivami (2,3,5 možností paliva pre nižšie úrovne je preč), takže zbieranie úsmevov/diamantov je oveľa ťažšie.
Milujte hry, ako je táto, pri podávaní jedla zákazníkom počas letu lietadlom. Skvelý vizuál, skvelé výzvy a potom už len online... prečo však? Bolo by to perfektné hodnotenie 5 ☆, keby to nebolo pre ten malý problém, pretože internet mám len zriedka. Dúfam, že môžete svoje hry sprístupniť offline (aj s ostatnými hrami na varenie). Veľmi skvelá hra však
Ak dôjde k zlyhaniu siete, hra sa počas hrania ukončí a po obnovení siete vás už nevráti späť do hry. Akurát prídete o palivo a to je nevyhnutnosť pre dokončenie levelov. Opravte to, aby ste po obnovení siete mohli pokračovať tam, kde ste prestali. Horúčka pri varení tento problém nikdy nemala, len škoda, že nie sú nové reštaurácie.😏
Veľmi sťažujete hranie svojich hier. Vyžaduje si to veľa vecí.
Aj keď sa mi táto hra naozaj páči, vyžaduje si veľa drahokamov na vylepšenie svojich lietadiel a musíte svoje lietadlá vylepšiť, aby ste dokončili úrovne, ale získanie drahokamov trvá veľmi dlho. Musíte hrať úrovne znova a znova, aby ste získali úsmevy a získali drahokamy. Potrebujú, aby bolo dosiahnuteľné získať drahokamy za sumu, ktorú potrebujú na aktualizácie. Len to znepríjemňuje hranie hry.
Hra sa mi páči ok. Je to len veľa práce tam a späť snažiť sa uvariť a naplniť váš košík, aby ste mohli slúžiť. Ale inak je hra v poriadku.
Aktualizované. Hrané ~ 6 mesiacov, stále zábavné a náročné. Drahokamy sú bodom lepenia, pretože je zriedkavé ich zarobiť, ale na víťazstvo sú nevyhnutné. Môžete hrať zadarmo, ale bude trvať veľmi dlho, kým si sami zarobíte dostatok drahokamov. Úlohy sú dobré, ale odmeny nie sú dostatočne vysoké. Utratiť 50 drahokamov... aby ste zarobili 1? Uf. Hra je zábavná a návyková a tento aspekt hry je fantastický. Buďte však pripravení minúť $$ alebo čakať mesiace, kým prejdete jednou úrovňou (doslova MESIACE).
Naozaj zábavná hra s jedinečnou hrateľnosťou. Naozaj ma to vzrušuje na každej úrovni. Ale prečo 1 hviezdička? DIAMANT Diamant je znakom hier, ktoré sú hladné po peniazoch. Je také ťažké získať 1 diamant a nazbierať 350 alebo viac úsmevov je ťažká úloha a vyžaduje príliš veľa úrovní. A potrebujeme príliš veľa diamantov na upgrade do tej miery, že si to nemôžem užiť znova. Takže prosím vymažte diamant úplne.
Dal by som tomu viac hviezdičiek, ale nepáči sa mi, že dostanete len asi 5 kôl, kým sa vám minie palivo. Ak chcete pokračovať v hre, musíte počkať na viac paliva. Nezáleží na tom, či prejdete úrovňou alebo nie, stále vám to berie palivo. Žiadna možnosť zvýšenia spotreby paliva sledovaním reklamy, po jej skončení je preč.
V skutočnosti je to úžasná hra. Ale palivo sa plní príliš pomaly a nemyslím si, že je potrebné strácať palivo na úrovni, ktorú som už úspešne prešiel. Návrh: Ak hráč nemôže prejsť úrovňou, stačí znížiť palivo. Keď server neodpovedá, hra sa skončila, stratila palivo a nezískala hviezdy, ktoré sme nazbierali.
Veľmi roztomilá hra, ale sklamaná, že to nie je ako Cooking Fever. Táto hra vás núti kupovať „palivo“, ktoré sa samo nedopĺňa. Horúčka varenia nikdy nebola. Táto hra napodobňuje nový chamtivý model, ktorý vyžaduje, aby používatelia za hranie platili. Nebudem pokračovať...je veľmi smutné, že to píšem, pretože Cooking Fever je NAJLEPŠIA HRA EVER.
Flight Plane Simulator 3D : Airplane Flying Sim ... Sudoku Daily - Free Classic Offline Puzzle Game. 1.1.3 ... Cooking Games - Chef recipes.
Milujem túto hru...ale...musíte čakať, kým sa natankuje benzín a trvá to večnosť, takže ak sa vám hra páči, musíte minúť peniaze, aby ste mohli pokračovať v hraní😑, prečo by ste namiesto toho nemohli natočiť videá 5gas len jednej plynovej plechovky na video?😕 Trochu ma núti vymazať hru!
Aktualizovaná recenzia. Stále veľmi zábavná hra! V mojej prvej recenzii som nebol veľmi spokojný s cenou paliva, pretože je potrebná na hranie každej úrovne.Stále nie som rád, že musím míňať palivo zakaždým, keď hrám úroveň (vážne raz by to malo stačiť na jej otvorenie, najmä ak musím úroveň zopakovať), ale bolo niekoľko obchodov na palivo, vďaka ktorým je lacnejšia ako Najprv som si myslel. Napriek tomu, ak chcete urobiť veľa úrovní za deň, budete musieť zaplatiť peniaze.
t46 t45 Deep Fat Fryer Grease Filter Odour Filters for Moulinex ...
Bola by to skvelá hra, keby som ju nemusel hrať len päťkrát, potom sa mi minulo palivo a musel som čakať celú večnosť, aby som ju mohol doplniť. Potrebujem 10 palív na hranie jednej úrovne, ale palivo sa naplní iba 1 za každých 20 minút a vy máte limit len 50 palív. Niektoré úrovne je tiež tak ťažké dokončiť, takže ak chcete pokračovať v hraní tejto hry, musíte NECHAŤ míňať peniaze na nákup drahokamov. Dal som 2 hviezdičky, pretože grafika je v poriadku. Ale hra je 😡😡😡
Milujte nový koncept! Ale je tu nepríjemná chyba, pri ktorej je niekedy ťažké klepnúť na tlačidlo so šípkou (cestujúci v ďalšom/predchádzajúcom rade alebo rýchlo dopredu do každej miestnosti), takže musím klepnúť viackrát a stratím pár sekúnd dúfam, že sa to opraví, pretože Už som si to užil! Páči sa mi to po hre Cooking Fever
Hra je zábavná a veľmi náročná. Bol to môj obľúbený, kým som sa jedného večera nerozhodla dopriať si a kúpiť si drahokamy v hodnote 3,99 – čo NIKDY nerobím. Veľmi ma to mrzí. Hry sú oveľa ťažšie. Nemôžem dostať ani jednu hviezdičku na úrovniach, VŽDY som dostal tri hviezdičky. Myslím, že som niečo spustil, pretože všetky moje lietadlá majú rovnaký problém. Kúpené drahokamy ani nechcem vyčerpať a to som použil len 3 lol Ak hru odinštalujem a znova nainštalujem bude to rovnaké?? Hanbi sa.
Najhoršie je zarábanie drahokamov v hre
Body coach home workout, Five types of energy sources, Ipad charger plug gets hot, ... Games to play at kitchen tea, Horse riding stoke on trent!
zo začiatku sa mi táto hra naozaj páčila, ale teraz vidím niekoľko nevýhod. ako povedali iní ľudia, čas potrebný na natankovanie je dlhý a neúmerné množstvo zarábaných mincí ku drahokamom ma núti odinštalovať. mohlo by to byť 5 hviezdičiek, ale nie je. ak by ste mohli vymeniť mince namiesto skutočných dolárov za drahokamy, táto hra by mala ľahko 5 hviezdičiek. tiež za posledných pár dní hra neustále padá a ja stále strácam palivo a musím čakať viac času, aby som mohol hrať! PROSÍM, OPRAVTE
Zábavná hra pre ľudí, ktorí majú radi hry na riadenie času, ale musíte utrácať peniaze za drahokamy, aby ste porazili vyššie úrovne.
So samotnou hrou nemám problém. Problém je s chamtivosťou vývojárov. Peniaze na nákup drahokamov, aby ste získali viac paliva, sú smiešne. Palivová nádrž má iba 50 jednotiek a niektoré úrovne stoja až 10 jednotiek paliva. Na doplnenie 1 jednotky musíte počkať desať minút. Palivová nádrž by mala mať buď viac ako 50 jednotiek, alebo by sa mala skrátiť čakacia doba.
Hodnotil by som to vyššie, keby nebolo také ťažké chytiť potraviny a rozdať ich. Musíte všetko chytiť tak tvrdo. Mal by to byť kohútik. Upravené pridaním toho, že vývojár potrebuje, aby farby medzi limetkovou šťavou a pomarančovou šťavou boli výraznejšie. Farboslepý alebo slabozraký človek by naozaj bojoval s týmito dvoma možnosťami..vyzerajú rovnako.
Pro evolution soccer 2018 world cup, Gameloft games hack apk download, ... Daniel lee of bottega veneta, Cooking corn on the cob in the microwave,
... falk, falken, falmec, famidoc, fanattik, fantasy flight, fantasy flight games, ... charlotte raffaelli, chasing-innovation, cheerble, chef & sommelier,
Žiadne overenie !! | GEMSFORFREE 2021 Zdroje pre Johnny Trigger - Sniper Game 【OVERENÉ】 Zdroje pre najlepšie bezplatné hry.
Táto hra by bola 5, ak by energia bola jednoduchšia.Chcem hrať a nemôžem, pretože musím čakať. Zdalo by sa výhodnejšie zbaviť sa konceptu potreby energie.
Je to dobrá hra, ak výrobcovia dokážu vyriešiť problém s palivom, potom ju bude hrať každý, ale ak ste nezmenili najväčší problém, nikto si túto hru nemôže stiahnuť a hrať, dúfam, že si to rozmyslíte a inak urobíte správnu vec nestrácajte čas aktualizáciou hry
Stiahnite Si Cooking Tale.0 Pre Android Od GAMEGOS - Cook a slúžiť chutné jedlo ... Airplane Chefs - Cooking Game APK.
Kuchársku horúčku hrám už 7 rokov, vrátane roku 2021 a túto hru tak milujem. Potom prišla táto hra... Aj túto hru milujem, ale problém s palivom by ste mali riešiť vážne, pretože ak sa jej nebudete venovať, čoskoro to bude nudná hra. 10 galónov paliva len za úroveň?
V podstate varenie horúčka 2. Je to skvelá hra, rovnaká mechanika a pocit varenia, ale v lietadle. Môj problém je, že na hranie úrovne musíte minúť palivové body a cena drahokamov na upgrade čohokoľvek a spôsoby zarábania sú také skreslené, že ani nákupom drahokamov za 20 dolárov sa nedostanete ďaleko. Na rozdiel od originálu neexistuje spôsob, ako brúsiť drahokamy, pretože na zaplatenie úrovne musíte použiť palivo. Teraz je hra úplný rip. Bol by som radšej, keby nechali ppl hru rovno kúpiť.